Atomic Heart: Trapped in Limbo Çıkış Tarihi Açıklandı

15.12.2023 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Mundfish ekibi, ütopik bir dünyada geçen Atomic Heart oyunu için yeni ek paketin çıkış tarihini açıkladı. Trapped in Limbo adlı yeni ek paket, 6 Şubat 2024 tarihinde oyunculara sunulmaya hazırlanıyor ve oyun içerisinde alternatif bir sonla beraber yeni bir deneyim aktarılıyor.
 
Yeni ek paket farklı silahları ve düşmanları bünyesinde barındırıyor 
 
 

Trapped in Limbo ek paketi içerisinde ana oyunun bitiminden hemen sonraki olaylar ele alınıyor ve daha önce çıkış yapmış olan Annihilation Instinct paketinden farklı olarak alternatif bir sonu bizlere sunuyor. Ek paket içerisinde aynı zamanda hayatta kalmanın yeni deneyimini adım atıyoruz. Yeni platformlarla ve düşmanlarla beraber buradaki yerimizi alabiliyoruz.

Bunun dışında DLC içeriği ile beraber platformlar arasında savaşabiliyor, karakterimize koşabiliyor, zıplayabiliyor, sağa sola doğru kayabiliyor ve aynı zamanda yeni becerilerin ve silahların kilidini açabiliyoruz. Bu silahların ve becerilerin kilidini açmak için de aynı zamanda altın paralar toplamamız gerekiyor. Bunun yanı sıra 7 benzersiz görünen silahın kilidini de burada açabiliyoruz.
 
Atomic Heart şimdi PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam üzerinden mevcut. Ayrıca oyun Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor. 
 
DLC fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler