Atomic Heart için 8 Dakikalık Oynanışa Genel Bakış Videosu Yayınlandı

01.02.2023 19:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Mundfish tarafından oyunculara sunulacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart için sekiz dakikalık oynanışa genel bakış videosu yayınlandı. Yayınlanan video içerisinde oyunda yer alan karakterlerden bazıları, oyunun dünyası, oyun dünyasından çeşitli ortamlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Beklenen oyun Atomic Heart bu ay içerisinde geliyor 
 
 
 
Atomic Heart, 21 Şubat 2023 tarihinde geliyor. Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil edecek. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.   
 
Dövüş mekanikleriyle ve dünyasıyla dikkatleri üzerine çeken Atomic Heart, bizlere ütopik bir dünyayı sunmaya hazırlanıyor. Cephaneliğimizi ve ekipmanımızı yükselteceğimiz bu oyun içerisinde karşımıza türlü türlü tehlikeler çıkıyor. Gelişmiş silahları kullanarak bu tehlikelerin üstesinden gelebiliyoruz.
 
Denuvo koruma teknolojisinin yer alacağı bu oyun diğer yandan DLSS 3 desteğine de sahip olacak. Geliştirici ekip oyunun PS5 ve Xbox Series X konsollarında kapalı alanlarda - zindanlarda 4K 60 FPS oynanacağını bunun yanı sıra açık dünyaya geçiş yapıldığı taktirde dinamik 4K 60 FPS'lik bir deneyim sunacağını belirtiyor.
 
Atomic Heart oynanışa genel bakış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler