Atomic Heart için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

11.11.2022 12:42 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanan ve 2023'e ertelenen birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanacak olan bu yapım Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştiriliyor.
 
Beklenen oyun grafikleriyle ve aksiyon sistemiyle dikkat çekiyor
 
 
 
Grafikleriyle ve vahşi aksiyon sistemiyle dikkatleri üzerine çeken Atomic Heart'ın son ekran görüntüleri, PC oyuncularının bu oyundan görsel olarak neler bekleyebileceğini gösteriyor. Gerçek zamanlı Ray Tracing efektlerini destekleyecek olan bu oyun bizleri Sovyetler Birliği'nin alternatif evrenine götürüyor.
 
Atomic Heart biz oyunculara ütopik bir dünyayı sunuyor ve bu dünya içerisinde türlü tehlikeleri bizlere aktarıyor. Ana karakterimiz ile bu tehlikeleri çeşitli silahlar, ekipmanlar ve becerilerle atlatmaya çalışıyoruz. 
 
Atomic Heart ne zaman çıkış yapacak? 
 
21 Şubat 2023 tarihinde geliyor. Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil edecek. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek. 
 
Oyunun ön siparişleri şu anda açık. Steam üzerinden fiyatlandırmalar ise şöyle:

- Atomic Heart Standard Edition: 699,00 TL
- Atomic Heart - Gold Edition: 899,00 TL
- Atomic Heart - Premium Edition: 999,00 TL
 
- Steam sayfası
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 18 Dk önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 54 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler