Atomic Heart için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

13.01.2023 20:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart için yeni oynanış videosu yayınlandı. 14 dakikalık bu oynanış sekansı içerisinde oyun içi aksiyon sistemi, çeşitli düşman türleri ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Dünyası ve aksiyon sistemiyle dikkat çekiyor 
 
 
 
Grafikleriyle ve vahşi aksiyon sistemiyle dikkatleri üzerine çeken Atomic Heart'ın son ekran görüntüleri, PC oyuncularının bu oyundan görsel olarak neler bekleyebileceğini gösteriyor. Gerçek zamanlı Ray Tracing efektlerini destekleyecek olan bu oyun bizleri Sovyetler Birliği'nin alternatif evrenine götürüyor. 
 
Atomic Heart'da oyuncular, silahların ve yeteneklerinin seviyesini yükseltebilecek. Bunun yanı sıra hem yükseltme hem de yağmalama mekanikleri oyun içerisinde yer alacak. Ayrıca oyuncuların çözmesi gereken bulmacalar da bulunacak. 
 
Atomic Heart, 21 Şubat 2023 tarihinde geliyor. Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil edecek. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.  
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
14 dakikalık oynanış videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 4 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler