Atomic Heart ilk 5 saatlik oynanış videosu sızdırıldı!

19.02.2023 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Mundfish tarafından oyunculara sunulacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart'ın ilk beş saati sızdırıldı. 5 saatlik süre boyunca oyunun tüm mekaniklerini görebiliyor ve oyunun atmosferine göz atabiliyoruz. Oyunu bekliyorsanız ve oynayacaksınız bu oynanış görüntülerini es geçebilirsiniz.
 
Oynanış videosu her an kaldırılabilir
 
 
 
Yayınlanan sızıntı oynanış görüntüleri yakında kaldırılabilir. Bu tarz sızıntı içerikler genelde birkaç gün içerisinde kaldırılıyor. Sızıntısı yapılan Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de yer alacak. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.  
 
1950'lerde geçen bu yapımda alternatif bir SSCB dünyasına adım atacak ve karşımıza çıkan düşmanları benzersiz yetenekler ile alt etmeye çalışacağız. Aksiyon ve dövüş mekanikleriyle ön plana çıkmayı hedefleyen bu oyunda diğer yandan gerçek zamanlı ray tracing efektleri de yer alacak. 
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Standart sürüm 699,00 TL, Gold sürüm 899,00 TL, Premium sürüm ise 999,00 TL'den satışta.
 
Atomic Heart - 5 saatlik oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 18 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 26 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 47 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler