Atomic Heart'tan Büyük Hamle: Konsollarda 4K 60FPS Çalışacak!

20.01.2023 12:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Mundfish tarafından oyun severlere sunulacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çıkan detaylar arasında oyunun yeni nesil sürümleri yer alıyor. Geliştirici ekip oyunun oyunun Playstation 5 ve Xbox Series X konsollarında 4K/ 60 FPS oynanacağını belirtiyor.
 
Ekip, önceliği yeni nesil konsollarda 4K 60 FPS oyun performansına vermiş durumda 
 
 
 
Geliştirici ekip oyunun PS5 ve Xbox Series X konsollarında kapalı alanlarda - zindanlarda 4K 60 FPS oynanacağını bunun yanı sıra açık dünyaya geçiş yapıldığı taktirde dinamik 4K 60 FPS'lik bir deneyim sunacağını belirtiyor. Şu ana kadar Atomic Heart'tan herhangi bir konsol oynanış görüntüsü görmesek de ekip bu performansa odaklanmış durumda. Öte yandan oyunun Xbox Series S ve diğer konsol oyun performansı detayları henüz belli değil.
 
Birçok kez ertelemeye maruz kalan yapım grafikleriyle ve vahşi aksiyon sistemiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Atomic Heart, 21 Şubat 2023 tarihinde geliyor. Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil edecek. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler