Av Sezonu Açıldı

22.04.2010 12:28 Ersin Kılıç

 
 
     Nintendo firmasının şu sıralar en çok güvendiği oyunların başında gelen Monster Hunter 3 reklamları, Amerika'da boy göstermeye başladı.
 
     PSP versiyonları dışında Nintendo Wii için çıkan oyunu ile Japonya'da büyük bir ilgi ile karşılanan Monster Hunter 3, batı çıkışını yaptı. Ülkemizde de satışına başlanan oyunun Avrupa sürümünde online özellikler bedava olacak.
 
     Gelelim haberimizin odak noktasına. Monster Hunter 3 için San Francisco'da oldukça ilginç bir reklama imza atılmış. İlk bakışta duvarda büyük bir afiş gözükürken, geriye doğru baktığımızda ise oldukça geniş olan koridorun tamamıyle Monster Hunter 3 reklamı ile kaplandığını görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler