BBFC'den Syndicate'e 18 Yaş Damgası + Sansür Yok!

Bakalım Syndicate, hangi kanlı sahnelerle midemizi kaldıracak.
26.12.2011 03:55 Levent Polater

 
    Aşırı şiddet içerdiği için Avustralya'da resmen yasaklanan Syndicate için daha sonra EA bir açıklama yapmış ve oyunun diğer bölgelerde herhangi bir sansür uygulamasına uğramayacağı belirtilmişti. Alınan yeni bilgiye göre EA sözünü tuttu.
 
    İngiltere'nin oyun sınıflandırma birimi olan BBFC (British Board of Film Classification) Starbreeze'in Syndicate oyununa 18 yaş damgası vururken, yapımda herhangi bir sansür olmadığını açıkladı. 
 
    Oyunun çok kanlı olduğunu ve aşırı şiddet içerdiğini belirten BBFC, ayrıca oyundaki toplam ara sahne süresinin 60 dakika olduğunu yazmış.
 
    24 Şubat'ta çıkacak olan Syndicate PC, PS3 ve Xbox 360 platformuna göz kırpıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler