BF4'ün İnteraktif Harita Sistemiyle Tanışın!

22.08.2013 22:03 Samet Konuksal


    Battlefield serilerinin haritalarındaki binaların ve evlerin yıkılabilir olması, seriyi taktiksel açıdan daha önemli kılıyordu. Battlefield serisinin haritalarındaki etkileşim derecesi, Battlefield 4 ile birlikte bir adım daha ileriye gidiyor.
 
    DICE'ın duyurduğu "Levolution" sisteminde haritalara etkimiz daha da artıyor. Yıkım dinamiklerinin artması haricinde yollara engel koymak, kapıları düşmana kapamak, düşmanı bir vagona hapsetmek Battlefield 4'ün bu sistemiyle birlikte mümkün oluyor. Ayrıca bu sistem sayesinde oyunu oynarken artık daha dikkatli olmanız gerekiyor. Zira bir yerden geçerken metal alarmı veya arabanın alarmı öterse, işte o zaman yandınız demektir!
 
Bunları ve dahasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler