Bad Robot'un Oyun Geliştirme Stüdyosuna Left 4 Dead Yaratıcısı Mike Booth Liderlik Edecek

10.12.2020 22:08 Gazali Çetinkaya

 
J.J. Abrams'ın Bad Robot Productions film ve televizyon şirketinin bir yan kuruluşu Bad Robot Games, Bad Robot Games Studios adı altında bir oyun geliştirme stüdyosu kurdu.

Stüdyoya Turtle Rock Studios kurucusu ve Left 4 Dead yaratıcısı Mike Booth liderlik edecek.

Böylelikle Bad Robot Games artık iki bölümden oluşuyor. Biri, dışarıdan ortaklarla yapılan anlaşmalarda eş geliştirici olarak çalışacak. Diğeri de kendi oyunlarını yapacak.

Bad Robot Games Studios konsollar ve PC için orijinal AAA oyun üzerinde çalışmaya başlamış. Hem oyunculara hem de streaming izleyicilerine sinematik co-op deneyimi sunacaklarının belirtiyorlar.
 
Bad Robot Games ayrıca Bad Robot'un markalarını baz alan oyunlar yapmak için film ve televizyon bölümü Bad Robot Productions ile birlikte çalışacak.
 
Bad Robot Games CEO'su Anna Sweet "Büyük sürükleyici dünyalar oluşturmak istiyoruz. Ayrıca oynaması kadar izlemesi de eğlenceli olan oyunlar oluşturmak istiyoruz. Bad Robot, insanların izlemeyi sevdiği şeyleri yapma konusunda köklü bir tarihe sahip. Bu uzmanlığımızı oyun geliştirmeye de getirmek istiyoruz." dedi.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler