Bandai Namco Vancouver Kapatıldı

16.11.2018 19:32 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco Studios Vancouver bugün kapatıldı.

Vancouver stüdyosu Bandai Namco'nun mobil oyunları ile tanınıyor ve şu ana kadar Tekken Mobile, Tap My Katamari, Pac-Man Bounce ve Pac Man 256 oyunlarının geliştirdiler.

Neden kapatıldığına dair kesin bir bilgi yok. Tekken Mobile yönetmeni ve stüdyonun kıdemli başkan yardımcısı Landon Nguyen sosyal medya üzerinden aşağıdaki açıklamayı yaptı. Landon Nguyen ayrıca Tekken Mobile'i desteklemek için küçük bir iskelet ekibin kalacağını doğruladı.

"Bandai Namco Studios Vancouver'ın bugün itibarıyla kapanacağını açıklamaktan üzüntü duyuyorum. Bu yolculukta bizimle gelen herkese teşekkür etmek istiyorum. Birlikte harika deneyimler sunduk. Oyunlarımızı ve stüdyomuzu destekleyen tüm hayranlarımıza teşekkür ediyoruz."

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler