Banjo Kazooie'nin Ruhani Devamı Kickstarter'da Yoğun İlgi Görüyor

02.05.2015 12:01 Ömür Gencer


      Banjo Kazooie'nin ruhani devam oyunu Project Ukulele için bir Kickstarter kampanyası başlatacaklarını duyurmuştu. Beklenen kampanya başlatıldı ve Project Ukulele'nin resmi adı duyurulmuş oldu: Yooka-Laylee.
 
      Yooka-Laylee'de oyuna isimlerini veren iki karakteri yöneteceğiz. Yooka, kertenkele benzeri yeşil bir canlıyken Laylee bir yarasa. Bu iki karakter daha önce Donkey Kong ve Banjo Kazooie'de karakter tasarımcılığı yapan tasarımcı tarafından tasarlanmış.
 
       Oyun boyunca bu iki karakterin kendine has özelliklerini kullanarak rengarenk dünyayı keşfedeceğiz. Oyun PC, Mac, Linux, Wii U, PlayStation 4, Xbox One için geliştirilmekte. Dün başlayan bu Kickstarter kampanyası oyunculardan o kadar çok ilgi aldı ki oyun bu kadar kısa bir sürede 941,578 euro toplamayı başardı. Oyunun hedefinin sadece 175,000 euro olduğunu belirtelim.
 
      Yooka-Laylee'nin Kickstarte sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yooka-Laylee Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Playtonic Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler