Başınızı Döndürecek Bir Aksiyon: Aerobat

Bu ne hiddet bu celal!
07.07.2015 15:22 Ersin Kılıç

 
     Geometry Wars ve Resogun gibi öne çıkan yapımlar dışında Shoot Em Up türünün oldukça geri planda kaldığını söyleyebiliriz. Bu türün temsilcileri daha çok bağımsız tarafına kaymış durumda. İşte başımızı döndüren Aerobat'ta bağımsız bir yapımcının elinden doğuyor.
 
     Matthew Yeager'ın tek başına iki yılı aşkın süredir geliştirdiği Aerobat, hızlı yapısıyla başımızı döndürdüğü gibi aksiyon yapısıyla da bizi mest etmeyi başardıOyundaki aracınızın uçuş ve ateş dinamiği üzerinden işleyiş gösteren ve bunun sonucunda atış gücünüzü sıçramak için de kullanabildiğiniz oyunun duyuru videosu bizim oldukça hoşumuza gitti.
 
     Ocak ayında duyurusu gerçekleşen ve hemen akabinde Steam Greenlight'tan yeşil ışık kapan oyunun ne zaman tamamlanacağı ise henüz belli değil. Duyurusundan sonra tekrar gündeme gelen oyunun tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aerobat Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler