Batılı Stüdyolar The Last Guardian'a El Attı

The Last Guardian'ın bir sanat eseri olmasını bekliyoruz
22.02.2012 09:18 Alkan Adakaner


     Konsol oyuncularının bu nesilde en çok beklediği yapımlardan birisi olan The Last Guardian'ın hala piyasaya çıkamamış olması oldukça üzücü. Üstelik oyunun tasarımcısı Fumito Ueda'nın da dahil olduğu geliştirici ekibin en önemli iki ismi Team ICO'dan ayrıldı. Bunun nedeni ise oyunun geliştirme süresinin çok uzaması sonucu Sony ile ortaya çıkan anlaşmazlık.
 
     Her şeye rağmen Sony, The Last Guardian'ı tamamlamaya kararlı görünüyor. Aralarında God of War serisinin yaratıcısı Santa Monica'nın da bulunduğu Sony World Wide Studios bünyesindeki Batılı oyun geliştirme stüdyoları The Last Guardian'ın geliştirilmesine teknolojik açıdan yardım ediyorlarmış.
 
    Sony yetkilileri Amerika ve Avrupa'daki stüdyoların teknoloji konusunda öncü olduklarını ve The Last Guardian'ın geliştirilmesine her türlü katkıyı yaptıklarını söylüyorlar. Umarız oyun en kısa sürede beklentilerimizi karşılayarak piyasaya çıkar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler