Batman: Arkham City Multiplayer İle Geliyor

01.09.2010 15:46 Samet Konuksal


 
 
     Geçtiğimiz senenin en beğenilen oyunlarından olan Batman: Arkham Asylum'un devam oyunu Batman: Arkham City'den yeni bilgiler gelmeye başladı. 
 
     Playstation Magazine'da yayınlanan bilgilere göre Batman: Arkham City'de, ilk oyunun eksiklikleri arasında gelen multiplayer desteği bulunacak. Ancak PSM3'ün Eylül sayısında, oyunun multiplayer seçeneği ile ilgili herhangi bir detaya inilmedi.
 
     Tabiki multiplayer seçeneğinin olması bazı söylentileri de beraberinde getirdi. Bir söylentiye göre, Batman: Arkham City'de co-op modunda Catwoman da oynanabilir olacak. Tabiki bu, sadece bir söylenti. Henüz, resmi olarak multiplayer seçeneği için herhangi bir detay duyurulmadı. Ancak böyle bir seçenek hiç de kötü durmazdı diye düşünüyorum.
 
     Bunların yanı sıra, Arkham City'nin multiplayer seçeneği, geliştirici firma Rocksteady'nin ilk multiplayer deneyimi olmayacak. Daha önce Rocksteady'nin PS2 için geliştirdiği Chaos: Riot Response, 8 kişiye kadar çoklu oyuncu modu sağlıyordu. 
 
     2011'in sonbaharında çıkışını yapması beklenen Batman: Arkham City için bu ay epey hareketli geçecek gibi. OXM ve OPM'den (Resmi Xbox ve Playstation dergileri) gelecek yeni bilgiler için bizi takip edin! 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler