Batman: Arkham City PC'de Ertelendi!

Arkham Asylum büyük bir başarı yakalamıştı.
20.09.2011 17:29 Samet Konuksal


     Arkham Asylum ile bizleri büyüleyen Rocksteady ile Warner Bros. ikilisinden malesef PC'cileri üzerecek haber geldi. Batman: Arkham City, PC'lerde ertelendi!
 
     21 Ekim'de çıkışa hazırlanan Arkham City'nin PC'lerde ertelenmesi hakkında herhangi bir sebep söylenmezken, oyunun PC'lerde çıkışı için tam tarih verilmedi. Arkham City'nin PC'lere Kasım ayı içerisinde çıkacağı açıklamada yer aldı.
 
     Neyseki fazla uzun bir süre değil.... Oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkış tarihinde ise bir değişme yok. Batman: Arkham City konsollara 21 Ekim'de çıkışını yapacak.
 
     Bu arada Warner Bros. oyunun PC sürümünden 4 adet ekran görüntüsü yayınladı. Bunlara aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 56 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 18 Dk önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 46 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler