Batman: Arkham City'de Riddler Tekrar Gözüktü

28.06.2011 18:15 Ersin Kılıç


     Batman: Arkham Asylum büyük bir sürpriz yaparak büyük bir başarı elde etmişti. Yapımcı firması Rocksteady'i de göklere çıkaran Batman'in ikinci oyunu Batman: Arkham City'de ise bildiğiniz gibi çılgınlık Arkham Asylum'dan şehrin sokaklarına yayılacak. Tabi bu çılgınlık ile birlikte başta Joker ve Harley Quinn gibi karakterler olmak üzere ilk oyundan tanıdık bazı simaları da yeni oyunda göreceğiz.
 
     İlk oyunda bulmacaları ile oyuna keyif katıp, uğraşmamızı sağlayan Riddler'ın Batman: Arkham City'de yer alacağı daha önce açıklanmış ve bu karaktere ait bazı görseller yayınlanmıştı.. Bugün ise Riddler'a ait yeni bir karakter tasarımı daha ortaya çıktı.
 
     Ekran görüntülerinde kendine özel bir oda tuttuğunu ve gene kasetleri ile bize bazı bulmacalar hazırlayacak olan Riddler ile oyunda karşılaşıp karşılaşmayacağımız ise henüz belli değil. Riddler için yayınlanan bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 32 Dk önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler