Batman: Arkham City'nin Devamı Geçmişe Götürecek

11.07.2012 17:22 Talha Aynacı

 
   Rocksteady ellerinde oyun dünyasında da büyük bir üne kavuşan Batman, merakla beklenen yeni oyununda bu kez geçmişe götürecek.
 
   WBIE (Warner Bros. Interactive Entertainment) tarafından gelen yorumlara ve haberlere bakılırsa, Arkham City'nin devamı niteliğinde gelecek olan yapım, DC çizgi romanlarının ikinci baharını yaşadığı Silver Age (Gümüş Çağ) dönemine götürecek. Amerikan menşei çizgi romanların, 1950'lilerin başında başlayan ve ortalarına kadar devam eden yıllarda gördüğü büyük ilgiden ötürü bu dönem "Golden Age" yani Altın Çağ olarak adlandırılırken; 1956'dan 70'li yıllara uzanan ve çizgi romanlarda farklı bir akımın başladığı dönem Silver Age olarak tanımlanmıştı.
 
   Yayıncı Warner Bros. devam oyununda bizi geçmişe götürecek ve Batman'in efsanevi düşmanı Joker ile olan geçmişi gözler önüne serilecek. Bu konu işlenirken Silver Age dönemi DC çizgi romanlarına sadık kalacak olan Warner Bros., Batman'in diğer kahramanlarla olan birlikteliği, Superman'le tanışması ve nihayetinde meşhur Justice Leauge'in oluşumunu anlatacak. Kulağa oldukça heyecan verici geliyor!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler