Batman Arkham Knight'da Man-Bat'i Görebilecek miyiz?

04.05.2014 14:40 Ömür Gencer


      Bu sene çıkacak olan Batman serisinin son oyunu Batman: Arkham Knight'ın sabırsızlıkla beklenen oyunlar arasında olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz. Peki Batman: Arkham Knight'da bizi hangi korkulu düşmanlar bekliyor?
 
     Oyuna ismini veren Arkham Knight'dan başka pek bilgimiz olmadığı bu konu hakkında küçük bir söylenti dolanıyor. Arkham City'de Ra’s Al Ghul'u seslendiren Dee Bradley Baker'ın IMDB sayfasında Man-Bat'i seslendireceği görülüyor. IMDB'de böyle bir bilginin verilmesi oyunda Man-Bat'i görebileceğimize işaret olsa da, resmi bir duyuru olmadığından kesin olarak göreceğimizi söyleyemeyiz.

     Bilmeyenler için isim olarak buğulu sesli karakterimizin tam tersi olan Man-Bat hakkında biraz bilgi verelim. Dr. Kirk Langstrom adında hayatını yarasalara adamış bir bilim adamı yarasalar üzerinde yaptığı deney sırasında bir şeylerin ters gitmesi sonucunda yarasa benzeri bir yaratığa döner: Man-Bat. Bu yaratık, çizgi romanlarda bazen Batman'le işbirliği yapsa da Batman: Animated Series'de azılı bir suçlu olarak karşımıza çıkıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler