Batman: Arkham Trilogy, 13 Ekim'de Switch Konsoluna Geliyor

16.08.2023 16:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games'in ve geliştiriciliğini Rocksteady Studios'un üstlendiği Batman: Arkham Trilogy (üçleme) 13 Ekim'de Switch için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight'ı içeren Trilogy paketinin Switch sürümü Turn Me Up Games ekibi tarafından port edilmiş durumda.
 
Üç oyunu da artık Switch konsolundan oynayabileceksiniz
 
 
 
Üç ikonik Batman oyununu içeren Trilogy paketi artık Switch konsoluna geliyor. 2 aydan az bir süre kalan bu oyunları konsol sayesinde istediğiniz yerden oynayabilecek ve seyahatlerinizde bile bu oyunları deneyimleyebileceksiniz. Paket içerisinde yer alan, Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve 2009'da piyasaya sürülen Batman: Arkham Asylum serinin başlangıcını temsil ediyor.
 
Arkham Asylum oyunundan sonra Rocksteady ekibi boş durmuyor ve aksiyon dolu devam oyunu Batman: Arkham City'i geliştiriyor. Devam oyunu 2011 yılında biz oyun severlere sunulmuş durumda. Serinin son oyunu ise 2015 yılında piyasaya sürülen Batman: Arkham Knight olarak karşımıza çıkıyor ve Kara Şövalye için çıta biraz daha yükseltiyor. 
 
Switch fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler