Batman: Arkham Knight'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu

08.09.2014 19:27 Ömür Gencer


      Batman serisinin yeni nesil oyunu Batman: Arkham Knight seriyi noktalayan bir oyun olacak. Yapımcı ekip geçtiğimiz aylarda oyunu 2015 yılına ertelemişti. Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Warner Bros. yeni çıkış tarihini nihayet oyuncularla paylaştı.
 
     Batman: Arkham Knight; 2 Haziran 2015'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Bunun yanında Warner Bros oyunun Batman: Arkham Knight Batmobile Edition ve Batman: Arkham Knight Limited Edition adlı iki sürümünü duyurdu.
 
     Batman: Arkham Knight Limited Edition'da oyunun konsept tasarımlarını gösteren 80 sayfalık bir sanat kitabı, oyun için metal disk kutusu, oyunun çizgi romanı, The New 52'den üç adet skin pack ve  Batman heykeli bulunuyor.
 
     Batman: Arkham Knight Batmobile Edition'da ise Batman heykeli dışında önceki pakette bulunan tüm içerikler ve TriForce tarafından üretilen Batmobile heykeli yer alıyor. Batmobil heykelinin ayarlanabilir (dönüştürülebilir) olduğu belirtiliyor.
 
     Bu paketlerden Limited Edition'un fiyatı PS4 ve Xbox one için 89.99£ PC için 74.99£. Batmobile Edition'un belirtilen fiyatı ise her iki konsol için 169.99£. Bu paketin PC sürümünün olmadığını belirtelim. Paket içeriklerini aşağıdaki görselden detaylıca görebilirsiniz.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 22 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler