Batman: Arkham Knight'ın Hikayesi Arkham City'nin Finaline Göre Şekillendirildi

01.12.2014 14:12 Tayfun Kumaş

 
Haber içeriğimiz SPOILER içermektedir!
Batman Arkham City'i bitirmeyenler bu haberi okumasınlar!

    Batman Arkham serisinin son oyunu olacak olan Batman: Arkham Knight, Rocksteady çalışanlarının yaptığı açıklamalara göre Arkham City'nin sonuna göre yeni bir hikaye ile oyuncuların karşısına çıkacak. Reddit'in Batman Arkham tarafında oyuncularının sorularını yanıtlayan yetkililer, oyuna ait önemli bilgiler verdi.

    Arkham City'nin finalinde Joker'in ölümünü görmüştük. Dolayısıyla Arkham Knight'ta Jokersiz bir maceraya sahip olacak. Yani Batman filmlerine benzer bir şekilde bir ilerleyiş olacak. Gelen soruları yanıtlayan Rocksteady çalışanları; Joker'i öldürmenin zor olmadığını, Arkham serisine hikayeyi ilk yazdıklarından itibaren oyunun sonunda Joker'i öldüreceklerini belirttiler. Zaten oyunun tüm senaryosu da bunun üzerine kurgulandığını belirttiler.
 
    Batman: Arkham Knight'ın senaryosu, doğal olarak Arkham City'nin bıraktığı yerden devam edeceğinden dolayı, Gotham'ın Jokersiz nasıl bir hale geleceğinin üzerinde çok durduklarını da dile getirdiler. Zaten Batman: Arkham Knight'ta Joker'i aratmayacak düzeyde zorlu düşmanlar karşımızda olacak.

    Yenilenen Batsuit ve Batmobile arasında da büyük bir uyum yakalamak istedikleri için Batman kıyafetini de buna göre tasarladıklarını belirttiler ancak sadece dış görünüş olarak değil, Batman'in yeni kabiliyetler kazandırmasıyla da dikkat çeken Batsuit'in, Batmobile ile birlikte tamamen uyumlu olacağını da belirttiler.

    Batman: Arkham Knight, 2 Haziran 2015'te PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler