Batman: Arkham Knight'ın Multiplayer Modu Olmayacak

04.03.2014 22:26 Alkan Adakaner


     Rocksteady Studios'un Batman Arkham Knight'ı PC, Playstation 4 ve Xbox One için duyurması gerçekten de harika bir haberdi. Bu oyunla ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Mesela oyunda multiplayer modun olmayacağı kesinleşti. Geliştiricilerin bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
    "Baştan beri bizim vizyonumuz bu şekildeydi. Bütün çabamızın tamamı buna gidiyordu. Multiplayer mod için zamanımız yok. Yapabileceğimiz en iyi tek kişilik oyun modu deneyimini sunmak istiyoruz"
 
    "Oyunun multiplayer öğelere sahip olması gerektiğini hissetmedik. Warner Bros da daha en başta bu düşüncesinden geri adım attı."
 
     Rocksteady gibi yetenekli bir stüdyo bize harika bir tek kişilik oyun deneyimi yaşatırsa sanırım multiplayer modun eksikliğini kimse hissetmez.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler