Batman Arkham Knight'ın Season Pass'i 40 Dolar

28.04.2015 17:42 Alkan Adakaner

 
    Oyuncuların merakla beklediği oyunlardan biri olan Batman Arkham Knight'ın Season Pass'i tartışma konusu olacağa benziyor; çünkü oyunun Season Pass'inin 40 dolara satılacağı açıklandı.
 
    Açıklamalara göre oyunun Season Pass'i yeni hikaye görevleri, yeni boss'lar, Batmobile'ın Legendary skin'i, gelişmiş challange haritaları, alternatif karakter skin'leri ve kullanıma açık yeni pistler olacakmış. Bakalım bu duruma oyuncuların tepkisi ne olacak?
 
    Season Pass'lerin fiyatı konusunda daha önceki oyunlarda da şikayet vardı. Batman Arkham Knight ile bu şikayetler artacak gibi görünüyor.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler