Batman: Arkham Knight'ta Detaylara Büyük Dikkat Veriliyor

18.06.2014 11:46 Alkan Adakaner


     Oyunların ertelenmesi bazen çok hayırlı olabiliyor; çünkü acele edilmiş bazı oyunlar tam anlamıyla eksik biçimde (bkz Battlefield 4) karşımıza çıkıyorlar. Batman: Arkham Knight'ta ise bu riske girilmeyecek.
 
    Eurogamer'a konuşan oyunun animasyon ekibi lideri Zafer Çoban (evet Türk) oyundaki detaylara büyük önem verdiklerini, hatta detaylara verdikleri dikkatin doruk noktasına ulaştığını söyledi.
 
    Çoban, her köşe başındaki detaya dikkat edildiğini belirtirken bu oyunun Arkham serisinin Rocksteady tarafından geliştirilen son macerası olmasından dolayı özel bir yere sahip olduğunu da vurguluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 17 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler