Batman Arkham Knight'tan Pek Çok Yeni Detay Paylaşıldı

01.06.2015 21:24 Hakan Bozdemir

 
     Batman Arkham Knight'ın geliştiricisi olan Rocksteady tarafından oyun ile ilgili yeni bilgiler yayımlandı.

     Arkham Knight'ta bulunacak olan New Game Plus özelliği ile birlikte oyunu bitirdikten sonra tekrardan başlarsanız tüm araçlarınız sizde olmuş olacak. Bu şekilde oyunun henüz başlarındayken Riddler kupalarını kolayca toplayabilirsiniz.

     Ayrıca Batman: Arkham Knight'ta hiçbir şekilde yükleme ekranı olmayacağı da söylendi. Oyunun başından sonuna kadar hiçbir yükleme ekranı ile karşılaşmayacakmışız. Ardından Batmobile'in yeni bir özelliği de açıklandı.

     Batmobile'de bulunacak olan "Drone Virus" özelliği ile birlikte Batman droneları hackleyebilecek ve droneları kendi tarafına çekebilecek. Batmobile, Sefton Hill tarafından bir orduyu yokedebilecek güçte bir araba olduğu niteliğinde belirtiliyor.

     Batman Arkham Knight, 23 Haziran'da PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler