Batman Yine Alay Konusu: "Bu Buharlı Ev Eşyaları Arkham Knight'tan Daha İyi Çalışabilir"

Pek çok buharlı ev eşyasında %70'e varan indirimler var.
08.07.2015 15:45 Ömür Gencer


       Uzun süredir merakla beklenen ve daha sonra yarım yamalak bir halde çıkış yaparak PC oyuncularını üzen Batman: Arkham Knight'ın teknik sorunları halen giderilmeye çalışılıyor. Rocksteady oyunu oynanabilir bir hale getirmeye çalışadursun internet alemi Batman: Arkham Knight ile dalga geçmeye devam ediyor.
 
       İnternet alışveriş sitesi Woot, buharlı ev eşyalarına yaptığı indirimde Steam (buhar) Yaz İndirimleri başlığını kullandı ve şu açıklamayı iliştirdi: "Başlıktan aklı karışan tüm oyunculardan özür dileriz ama bu buharlı ev eşyaları Arkham Knight'tan daha iyi çalışabilir."
 
        Bahsettiğimiz bu farklı Steam Yaz İndirimleri'nin sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. Daha iyi bir hale gelene kadar satıştan çekilen Batman: Arkham Knight için son güncelleme iki hafta önce yayınlandı. Rocksteady oyun için yeni güncelleme yayınladığında sizlerle paylaşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 17 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler