Batman'in "Sinestro Corps" Kostümü Ortaya Çıktı

10.10.2011 08:24 Alkan Adakaner

 
 
     Batman: Arkham City'de karakter ve kostüm sayısı bir hayli fazla olacak. Rocksteady ve Warner Bros oyunun çok beklendiğinin farkındalar ve bu nedenle ellerine geçen her fırsatı da değerlendirmeyi ihmal etmiyorlar. 
 
     Green Lantern Extended Cut'ın Blu-ray sürümünü alanlar Batman'in "Sinestro Corps" kostümüne sahip olacaklar. Yukarıdaki görüntüde bu kostümü görmeniz mümkün. O renk Batman'e pek yakışmamış diyebilirim. 
 
       Şu an Playstation 3'e özel olarak belirli mağazalarda satılacak olan bu paketin Xbox 360 veya PC için de ayrı bir indirilebilir içerik olarak gelip gelmeyeceği malesef bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler