Battlefield 1943 Sonunda PC'de! (Güncelleme)

09.09.2010 08:12 Samet Konuksal


 
 
     Güncelleme: EA, Battlefield 1943'ün Twitter hesabından sitede bir hatanın olduğunu açıkladı. / Tweet
 
     Defalarca ertelenen, ön sipariş ücretleri EA tarafından geri ödenen oyun Battlefield 1943, geçtiğimiz sene yapılan konsol çıkışından sonra, ansızın PC çıkışını da yaptı!
 
     Xbox Live'da bir milyondan fazla satış rakamına ulaşan ve yine konsollarda bir çok otorite tarafından geçtiğimiz senenin 'En iyi indirilebilir oyun' kategorisinin tahtını kapan Battlefield 1943, EA Store'daki kendine özel sayfasına göre şu an indirilebilir gözüküyor. Bu, çoğu zaman karşımıza çıkan tipik hatalardan da olabilir ancak Battlefield serisinin fan forumlarına ve yayılan haberlere bakarsak pek de bir hataymış gibi gözükmüyor. 
 
     Konsollarda da olduğu gibi sadece dijital olarak satışa sunulacak olan Battlefield 1943'ün PC versiyonunu EA Store'dan $14,99'a buradan satın alabilirsiniz. 

Kaynak 1 
Kaynak 2 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1943 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA DICE Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler