Battlefield 1'in Ücretsiz Haritasından Oynanış Videosu Geldi

12.12.2016 19:56 Gazali Çetinkaya

 
   Battlefield 1'e ücretsiz olarak sunulacak harita Giant’s Shadow için 6 dakika civarında bir oynanış videosu paylaşıldı. Westie tarafından paylaşılan bu oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Giant’s Shadow, 13 Aralık tarihinde Premium Pass sahiplerine ve oyunu ön sipariş ile edinenlere sunulacak. Tüm Battlefield 1 oyuncuları ise bu ücretsiz haritaya 20 Aralık tarihinde ulaşabilecek.  
 
   Güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   GIANT’S SHADOW

"1918’in soğuk sonbaharında Selle Muharebesi’ne katılmaya hazırlanın. Çatışmanın siperlerden açık alanlara taştığı bu muharebede, yere çakılmış devasa bir hava gemisinin gölgesinde savaşacaksınız. Hindenburg hattını yaran İngiliz kuvvetleri, önemli bir tren istasyonuna doğru ilerliyor. Açık alanlarda ve her şeyi değiştirme potansiyeline sahip zırhlı trenin bulunduğu Cateu-Wassigny demiryolu boyunca uzanan nehir kıyısında piyade ve tank çatışmaları tüm şiddetiyle devam ediyor. Giant’s Shadow, Aralık’ta yapılacak güncellemeyle Battlefield 1’e ücretsiz geliyor."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler