Battlefield: Hardline Alan Sadık Battlefield Hayranlarına EA'dan Kıyak

"Adamlar pisliğin teki çıktı Rıza baba..."
19.02.2015 14:55 Talha Aynacı

 
     EA, Battlefield: Hardline'ı satın alacak olan ve halihazırda Bad Company 2, Battlefield 3 veya Battlefield 4 sahip olan oyunculara The Veteran's Pack ödülünü takdim edecek.
 
The Veteran's Pack içeriğinde 30 dakika geçerli % 200 Objective Boost ve yine 30 dakika geçerli % 200 Teamplay Boost isimli destekler mevcut.
 
Şayet Origin hesabınızda yukarda adı geçen üç Battlefield oyunundan birine sahipseniz, Battlefield: Hardline'a ilk kez girdiğinizde bu içerik otomatik olarak oyuna eklenecek. Şayet bu üç oyundan birini Battlefield: Hardline'ı aldıktan sonra bile erişirseniz, paket aktif olacak.
 
Betasını 7 milyon oyuncunun deneyim ettiği Battlefield: Hardline 17 Mart tarihinde satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler