Battlefield Hardline'ın Criminal Activity DLC'si Ücretsiz Oldu

27.07.2016 08:55 Gazali Çetinkaya

   
   Electronic Arts, Battlefield 1'in duyurulmasıyla birlikte Battlefield oyunlarında ücretsiz DLC vermeye devam ediyor ve bu kez de Battlefield Hardline'ın Criminal Activity DLC'si ücretsiz oldu.
 
   Dün Xbox One Gold üyelerine sunulan DLC çok geçmeden PlayStation ve PC kullanıcılarına da sunuldu. DLC'nin Origin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Konsollar için de kendi platformunuza uygun olanı Xbox ve PSN mağazaları üzerinden indirebilirsiniz.
 
   Battlefield Hardline'ın Criminal Activity DLC'si 2015 yılının Haziran ayında çıkış yapmış ve oyuna; Code Blue, Backwoods, The Beat ve Black Friday adındaki 4 dört harita, yeni Bounty Hunter modu, dört silah, iki silah eklentisi, bir gadget, iki araç ve altı maske ekliyordu.
 
   Battlefield'ın bir sonraki ve merakla beklenen oyunu Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde konsollar ve PC için Türkçe olarak çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler