Battlefield: Hardline'dan İlk Bilgiler

28.05.2014 10:47 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz gün Battlelog'un kodlarında ortaya çıkan Battlefield: Hardline, bugün itibariyle resmileşti. Böylelikle Electronic Arts yetkilileri, oyunla ilgili ilk bilgileri paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Battlefield: Hardline, daha önceden söylenildiği gibi Dead Space serisinin yapımcısı Visceral Games tarafından geliştirilecek. Battlefield: Hardline, Battlefield serisinin yepyeni bir alt markası olacak. Yani ileride Visceral Games ile Battlefield: Hardline markasıyla ve polis temasıyla diğer oyunları da görebileceğiz.
 
    Serinin ilk oyununu bu sonbaharda göreceğiz. Battlefield: Hardline'da hem singleplayer, hem de multiplayer bölümleri yerini alacak. Oyun, E3 2014'te detaylı bir sunum ile tanıtılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 2 Dk önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler