Battlefield: Hardline'ın Yeni DLC'si için Çıkış Aralığı Verildi

14.12.2015 21:19 Ömür Gencer


      EA, Battlefield serisinin son çıkmış yapımı Battlefield: Hardline'ın yeni DLC'si Getaway'i duyurdu. Bu yeni DLC, oyuna dört yeni harita, yeni bir oyun modu ve pek çok yeni içerikler getiriyor.
 
      DLC'nin getirdiği yeni haritalar Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge ve Diversion'dan oluşuyor. Bunun yanında Capture the Bag adlı yeni bir oyun modu, 4 yeni araç, Mechanic sınıfı için 3 yeni silah, bir yeni gadget ve yeni bir yakın menzil silahı ve son olarak da 4 yeni "legendary camo" oyuna ekleniyor.
 
      Getaway DLC'sinin oyunun Premium sürümüne sahip olan tüm oyunculara ücretsiz olarak verileceğini belirtelim. Bahsettiğimiz DLC, Ocak oyunda oyunculara sunulacak. EA aynı zaman bu DLC'nin çıkış tarihine yakın, Battlefield Hardline için ücretsiz bir güncelleme yayınlayacağını ve bu güncellemenin oyuna yeni içerikler getireceğini belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler