Beklenen Oyun Atomic Heart'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

02.11.2022 20:16 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart'ın resmi çıkış tarihi belli oldu. Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanacak olan bu yapım 21 Şubat 2023 tarihinde geliyor. Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil edecek. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.
 
Atomic Heart birden fazla sürüm ile çıkış yapacak. Standart sürüme ek olarak, temel oyun “Atomic Pass” (Season Pass), iki özel silah görünümü ve bir dijital sanat kitabı içeren bir Premium Sürüm de oyunculara sunulacak.
 
Atomic Heart aksiyon sistemiyle dikkat çekiyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart, Sovyetler Birliği alternatif evreninde geçecek ve oyunculara büyük bir macerayı birinci şahıs kamera açısından sunacak. Ana karakter yani biz, işlerin ters gitmesinden sonra Sovyet hükümeti tarafından son derece gizli bir göreve getirilecek ve bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız.
 
Oyunda birçok silah kullanabilecek, düşmanların tüm uzuvlarını koparabilecek ve ortalığın kan revan olmasını sağlayabileceğiz.
 
Öte yandan yayınlanan çıkış tarihi fragmanında oyunun atmosferi, düşman çeşitleri, karakter animasyonları, çevre detayları, kullanacağımız silahlardan bazılarını, oyun içi ara sahneleri ve daha fazlasını hızlandırılmış bir şekilde gösteriliyor.
 
Oyunun ön siparişleri şu anda açık. Steam üzerinden fiyatlandırmalar ise şöyle:
 
- Atomic Heart Standard Edition: 699,00 TL
- Atomic Heart - Gold Edition: 899,00 TL
- Atomic Heart - Premium Edition: 999,00 TL 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/668580/Atomic_Heart/
 
Atomic Heart çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler