Beklenen haber geldi! Diablo 4'ün geliştirmesi tamamlandı

18.04.2023 11:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment, Diablo IV'ün geliştirmesinin tamamlandığını duyurdu. Bu tamamlanmayla beraber artık oyunda yer alan küçük hatalara odaklanılacak ve oyunculara çıkış tarihiyle beraber sunulmaya başlanacak. Diablo IV için bir dönüm noktası olan bu tarihle beraber yeni bir deneyim bizleri bekliyor.
 
Diablo IV Haziran'da geliyor
 
 
 
Diablo IV'ün geliştirmesinin tamamlanmasının ardından Diablo genel müdürü Rod Fergusson çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Diablo IV'ün geliştirmesi an itibarıyla tamamlandı ve oyunun 6 Haziran'daki çıkışı için büyük ve somut bir adım atmış olduk. Büyük ve karanlık bir dünyayı keşfedebileceğiniz bu oyunda birçok içerik sizleri bekliyor."
 
Diablo IV'te oyuncular, Sanctuary dünyasının karanlık ve gotik tarafını deneyimleyebilecek, keşfedebilecek ve bu dünyanın yeni maceralarına atılacak. Bu macera boyunca oyuncular zorlu ve şeytani ordularla savaşacak, bu savaşlarda hayatta kalmak için karakterlerini güçlendirecek ve daha fazlasını yapabilecek.
 
Diablo IV, 6 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net aracılığıyla PC için çıkış yapacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler