Beklenen oyun Atomic Heart çıkış yaptı!

21.02.2023 14:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment, 4Divinity tarafından oyunculara sunulacak olan korku odaklı gizem aksiyon macera oyunu Atomic Heart çıkış yaptı. Oyunun şu anda Steam oyuncu incelemeleri çok olumlu etiketine sahip. Dövüş, dünya yapısı ve grafikleri ile dikkatleri üzerine toplayan yapım birinci şahıs bir nişancı deneyimini bizlere aktarıyor.
 
Atomic Heart alternatif bir evreni bizlere sunuyor
 
 
Gerek dövüş mekanikleri gerekse atmosferiyle oyuncuların dikkatini çeken birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Atomic Heart, uzun süredir beklenen oyunlar arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde 5 saatlik oynanış görüntülerinin sızdırıldığı yapım şu anda dünya çapında çıkış yapmış durumda.
 
1950'lerin alternatif bir SSCB dünyasını bizlere sunan bu yapımda farklı farklı düşman türleri, kullanabileceğimiz onlarca farklı silah, beceri ve daha fazlası yer alıyor. Hikaye odaklı nişancı oyunu içerisinde karşımıza çıkan düşmanları parça parça edebiliyor ve ortalığı kan gölüne çevirebiliyoruz. Yakın saldırı dövüş stilinden uzak saldırı dövüş tarzına kadar birçok farklı mekanik bizleri bekliyor.
 
Öte yandan Atomic Heart'ın fiyatı oyun severleri üzen cinsten. Zaten şu anda yeni çıkan ve dikkat çeken yapımlar bu fiyat bandında çıkış yapıyor. Oyunun (Steam) Standart sürümü 699,00 TL, Gold sürümü 899,00 TL, Premium sürümü ise 999,00 TL'den satışta.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomic Heart Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mundfish Dağıtıcısı: Mundfish Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler