Bethesda Bir Sonraki Wolfenstein Oyununun Switch'e de Geleceğini Doğruladı

28.10.2018 20:45 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks'ün halkla ilişkiler ve pazarlama kısmından sorumlu Pete Hines, PAX AUS paneli esnasında yaptığı açıklamada, "bir sonraki Wolfenstein" oyununun Switch'e de geleceğini belirtti.

Burada Pete Hines'ın bir sonraki Wolfenstein oyunu ile tam olarak neyi kastettiğini kestirmek zor. 

Gelecek sene içinde Wolfenstein: Youngblood çıkacak ancak bu oyun şu anda sadece PlayStation 4, Xbox One ve PC duyuruldu. Ayrıca Bethesda tarafından doğrulanan Wolfenstein 3 var ancak Wolfenstein 3 de henüz tanıtılmadı ve çıkmasına daha zaman var gibi görünüyor.

Bethesda şu ana kadar Wolfenstein II: The New Colossus, The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout Shelter ve DOOM oyunlarını Switch'e getirdi ve DOOM Eternal da gelecek. Ancak Fallout 76'nın gelmeyeceği de doğrulandı. Pete Hines yine bu panel esnasında yaptığı açıklamada Fallout 76'yi Switch'e getirmenin mümkün olmadığını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 19 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler