Bethesda, New Vegas'ın Yeni DLC'lerini Onayladı

Dead Money'de New Vegas'ın atmosferine farklı bir hava katılmıştı
24.01.2011 10:05 Alkan Adakaner


     Obsidian tarafından geliştirilen ve oyun otoriteleri tarafından başarılı bir oyun olarak nitelendirilen Fallout: New Vegas genişlemeye devam edecek. Oyunun Xbox 360 için çıkan indirilebilir içeriği Dead Money'den sonra yeni DLC'ler Bethesda tarafından onaylandı.
 
      Bethesda’dan Peter Hines'ın açıklamasına göre New Vegas için yeni indirilebilir içerikler bu yıl piyasaya çıkacak. Yapımlarını daha fazla desteklemek istediklerini söyleyen Hines, böylece DLC'lerin geleceğini onayladı.
 
     Diğer yandan Xbox 360'a özel olacak indirilebilir içerik Dead Money'in PC ve Playstation 3 için çıkıp çıkmayacağı ile ilgili kesin bir açıklama ise yapılmadı. Hines, bu konuda henüz yorum yapmak istemediğini, sadece bekleyip görmemiz gerektiğini belirtti.
 
     Dead Money indirilebilir içeriğinin Xbox 360'a özel kalmaması mümkün, muhtemelen Microsoft ve Bethesda, indirilebilir içeriğin Xbox 360'a daha önce çıkması için anlaştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler