Bethesda'nın Duyurusu Fallout'la İlgili Değil

16.04.2013 20:22 Samet Konuksal


    Günlerden beri yeni bir duyuruyla ilgili açıklamalarını duyduğumuz Bethesda cephesinin duyurusundan ilk görsel bugün gelmişti. Buradaki görsel adına tahminler yürütülmeye devam ederken Bethesda yetkililerinden yeni bir açıklama geldi.
 
    Twitter üzerinden Bethesda yetkilisi Pete Hines'e bir yazı yazan Polygon.com editörlerinden Arthur Gies, "Hey Pete, bizi buna hazırlamadan potansiyel Fallout haberlerini yaymak hiç adil değil. Kalbim bunu kaldıramaz." sözlerini paylaştı. Pete Hines ise Gies'e, "Vine.co'daki görselden mi bahsediyorsun? Tahminini değiştirsen iyi olur." şeklinde bir cevap yayınladı.
 
    Oyuncular yeni bir Fallout duyurusuna kesin gözle bakarken Hines'ten gelen bu açıklama kafaları karıştırsa da, araştırmalar sonuç gösterdi. NeoGaf üyelerinden birinin belirttiklerine göre görselde Alman Johann Sebastian Bach'ın bir plağını görüyoruz. Ayrıca bu görsellerde 1930/1940'lı yıllardan kalma bir vinil de karşımıza çıkıyor.
 
    Bethesda cephesinin geçtiğimiz dönemde Wolfenstein'a yönelik iş ilanları vermesi ve Wolfenstein.com isimli alan adını güncellemesi yeni favoriyi ortaya çıkarıyor. Beyin fırtınasına katılmak istiyorsanız sizi buraya alabiliriz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler