Beyond The Labyrinth'ten İlk Video Geldi

Gördüğümüz kadarıyla Beyond the Labyrinth'de keşfetmemiz gereken bolca mekan bulunacak.
25.08.2011 17:05 Levent Polater

 
    Tri-Ace ve Konami ortak projelerinden Beyond the Labyrinth için ilk video yayınlandı. Yalnızca 3DS platformu için yapılan oyunun bu videosunda oyun içi görüntülere de yer verilmiş.
 
    %60'ının tamamlandığı daha önce belirtilen oyun ilk olarak çıkışını Japonya için yapacak. Zindan-RPG türünde olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. Macera yönüyle de dikkat çeken oyunun atmosferinden de bunu anlayabiliyoruz.

    Ana karakterimiz konumundaki videoda da görülen kızın henüz ismi bilinmiyor, oyunun hikayesi ile ilgili bir ipucu da verilmedi. Yani anlayacağınız Beyond the Labyrinth ile ilgili bildiklerimiz çok kısıtlı. Tokyo Game Show'da oyun ile ilgili daha çok şey duymayı istiyoruz. Şimdi baktım da oyun, Konami'nin yeni açıkladığı TGS listesinde de yer alıyor. O zaman rotamız TGS!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond the Labyrinth Platformlar: 3DS Geliştirici: Tri-Ace Dağıtıcısı: Konami Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler