Beyond the Labyrinth'ten Oynanış Videosu

Oyundaki ana karakterimiz hala gizemli bir kişilik
02.11.2011 12:15 Alkan Adakaner

 
      Nintendo 3DS'e Tri-Ace tarafından özel olarak geliştirilen JRPG oyunu Beyond the Labyrinth'in oynanış videosu yayınlandı. Senaryo hakkında hala doğru düzgün bilgi sahibi olmadığımız oyunumuzun sıra tabanlı bir oynanışa sahip olduğu kesinleşti.
 
     Grafiksel olarak 3DS'e standartlarına göre oldukça iyi görünen oyunda zindanlar arası yolculuk yapacağımız, savaşmadığımız anlarda ise bir macera oyunundaki gibi araştırma yapacağımız söyleniyor. Oyundaki mekanların oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz.
 
     19 Ocak'ta Japonya'da piyasaya çıkacak oyunun Avrupa veya Amerika'da piyasaya çıkışı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Yine de Konami'nin oyunu bu taraflara da getirme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond the Labyrinth Platformlar: 3DS Geliştirici: Tri-Ace Dağıtıcısı: Konami Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 21 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler