Beyond the Labyrinth'den İlk Oynanış Bilgileri

07.09.2011 16:02 Levent Polater


    Bu hafta yayınlanan Famitsu, 9 yeni Vita oyunu duyurmasının yanısıra tri-Ace'in 3DS için hazırladığı zindan-RPG'si Beyond the Labyrinth için 2 sayfa ayırdı.
 
    Bu 2 sayfadan Beyond the Labyrinth ile ilgili ilk oynanış elementlerini de öğrenmiş bulunmaktayız. Videoda gördüğümüz o 'kız' bizim partnerimiz olacak. Peki ana karakter kim dersiniz? Ana karakter sizsiniz. Labirentlerde dolaşırken bu bayan karakterimiz bize yardımcı olmaya çalışacak.
 
    Zindanlarda dolaşırken alt ekranda bir harita olacak. Ana hedefimiz ise bu zindanlardan çıkış yolunu bulmak. Bu kaçış maceramızda düşmanlar ile karşılaşacağız ve böyle anlarda savaş moduna geçilecek. Oyuncular 4 kişilik grup kurabilecek. Ancak diğer karakterlerin kimler olacağı henüz bilinmiyor. Tek bildiğimiz videolarda gördüğümüz bayan karakter.
 
    Henüz çıkış tarihi bilinmeyen oyunun Famitsu taramasına ve son videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond the Labyrinth Platformlar: 3DS Geliştirici: Tri-Ace Dağıtıcısı: Konami Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler