Beyond the Labyrinth'ten Yeni Görseller

Oyunun senaryosuna yönelik ayrıntılar henüz ortaya çıkmadı
25.07.2011 09:45 Alkan Adakaner


     Konami tarafından yayınlanacak olan ve Tri-Ace tarafından geliştirilen Beyond the Labyrinth'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler grafiksel olarak 3DS standartlarına göre başarılı bir oyunun bizleri beklediğini gösteriyor.
 
     Duyurusu yapıldığında %60'ının tamamlandığı söylenen Beyond the Labyrinth bir zindan rpg'si olduğu söyleniyor. Buna rağmen macera öğeleri de oyunda çok önemli bir yer kaplayacakmış.
 
     Oyunun yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. Bu arada bir hatırlatma görüntülerin boyutu normalde küçük olduğundan görüntüleme sırasında düşük çözünürlük sorunu yaşayabilirsiniz. 3DS ve PSP oyunlarının ekran görüntülerinde sıkça yaşanan bir sorun.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond the Labyrinth Platformlar: 3DS Geliştirici: Tri-Ace Dağıtıcısı: Konami Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler