Bill & Ted Face The Music'in Vizyon Tarihi Tekrar Değişti

27.06.2020 11:49 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1989, ikinci filmi ise 1991 filminde yayınlanan müzikal bilim kurgu türündeki Bill & Ted'in yeni filminin vizyon tarihi bir kez daha değişti.
 
Normalde ilk başta 21 Ağustos olarak açıklanan vizyon tarihi sonrasında bir hafta erkene çekilmişti ve vizyon tarihi 14 Ağustos olmuştu. Şimdi de film iki hafta ertelendi ve yeni vizyon tarihi 28 Ağustos oldu. Ertelenmenin sebebi ise Tenet'in ertelenmesinden sonra Tenet ile aynı hafta vizyona giriyor olmasıydı. 
 
19 yıl sonra serinin üçüncü filmi ile dönen Bill & Ted serisinin üçüncü filminin adı, Bill & Ted Face the Music. Filmin oyuncuları arasında Keanu Reeves, Alex Winter, Samara Weaving ve Kid Cudi bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Dean Parisot, senaristliğini ise Chris Matheson ve Ed Solomon yapıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler