BioShock Yapımcıları Kendi Stüdyosunu Kurdu

The Fullbright Company
01.05.2012 13:06 Gökhan Yılmaz

 
     Daha önce BioShock 2, BioShock 2: Minerva's Den, BioShock Infinite ve XCOM gibi oyunlarda çalışan üç BioShock yapımcısı The FullBright Company ismindeki kendi stüdyolarını kurdu. Yeni stüdyonun yapımcıları Steve Gaynor, Johnnemann Nordhagen ve Karla Zimonja basit bir hedefle harika bir oyun yapacaklarını duyurdu.
 
     Oyunun hafızalara kazınacak bir yapım olduğu ve kapattıktan sonra bile sürekli düşüneceğimiz bir yapım olacağı belirtilmiş. Sürükleyici yerlerde giderken kendi kişisel ve derin hikayemizle etkilenecekmişiz. Pek çok oyunun sunmadığı bir deneyime sahip olacak ve sadece video oyunlarının sunabileceği ve alışılmadık teknikler kullanacakmış.
 
     The Fullbright Company yakında kendi sitesi üzerinden oyunla ilgili daha fazla ayrıntı vereceğini söylüyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler