BioWare Senaristi, Tehditlerden Sonra İstifa Etti

18.08.2013 18:10 Samet Konuksal


    BioWare bünyesinde Dragon Age: Origins, Dragon Age II, Star Wars: The Old Republic'ten sonra şu sıralar geliştirilmekte olan Dragon Age: Inquisition'un da senaristliğini yapan Jennifer Hepler, Dragon Age hayranlarına üzücü bir haber verdi. Hepler, aldığı tehditlerden sonra istifasını sundu.
 
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan Hepler, Dragon Age 2'nin çıkışından sonra bugünlere kadar bazı oyunculardan tehditler aldığını belirtti. Hepler'ın açıklamalarına göre tehdit eden kişiler kendisini hem internet, hem de telefon aracılığıyla rahatsız etmeye devam etmişler. Ailesine ve çocuklarına yönelik ölüm tehditleri alan Hepler, fotoğraflı tehditler aldığını da söyledi. Örneğin, Polygon'a konuşan Hepler'in söylediklerine göre bir mesajda kendisine, çocuklarının okuduğu okulu fotoğraf olarak göndermişler.
 
    Jennifer Hepler, Dragon Age 2'nin çıkışından sonra suçlanan isim olmuştu. İnternette dolaşan iddialarda, Dragon Age 2'nin hem oyun, hem de dövüş yapısının bozulmasına Jennifer Hepler öncülük ediyordu. Dragon Age 2'nin çıkışından sonra bazı kişiler kendi aralarında Hepler'in kovulması için imza bile toplamıştı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 10 Dk önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler