Biomutant – PS5 ve Xbox Series X Oynanış Videoları

21.05.2021 08:37 Gazali Çetinkaya

Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Experiment 101, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Biomutant'ın geriye uyumlulukla çalışan PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonlarından oynanış görüntüleri paylaştı.
 
PlayStation 5 versiyonu 1080p 60fps çalışıyor ve çözünürlüğü 4K'ya upscale ediyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre PlayStation 5 versiyonunda stabilite ve performans sorunları nedeniyle doğal 4K devre dışı bırakılmış ve çıkış sürümünde de devre dışı olarak kalacak.
 
Xbox Series X versiyonu dinamik 4K çözünürlükte 60fps çalışıyor. Xbox Series S için oynanış videosu yayınlanmadı ancak dinamik 1440p çözünürlükte 30fps olduğu açıklandı.
 
Biomutant 25 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, GOG, Epic Games Store, Origin) için çıkacak. EA Play Pro'ya dahil olacak.
 
PlayStation 5
 
 
Xbox Series X
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biomutant Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Experiment 101 Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler