Bioshock 2'ye Gamepad Desteği Yok

14.02.2010 02:11 Ersin Kılıç

 
     Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan ve çıkışı ile birlikte tartışmalarında odak noktası haline gelen Bioshock 2'nin PC sürümüne Gamepad desteği gelmeyecek.
 
     Oyunun çıkması ile birlikte gamepad ile oynamak isteyen oyuncular, 2K Games'in resmi forumlarında şikayetlerini dile getirdiler. Oyunun fanları tarafından merak edilen sorunun cevabı ise 2K Games'in halkla ilişkiler ekibinden geldi.
 
     "Yapım ekibi ile Bioshock 2'nin kontroller desteğini konuştum. Ve söylemeliyim ki bu desteğin oyuna bir yama ile birlikte eklenmeyeceğini belirttiler." diyen halka ilişkiler yetkilisi, hayal kırıklığına uğranlar için de üzgün olduğunu belirtti ve kullanıcı yorumlarının kendileri için önemli olduğunu, konu ile ilgili bir gelişme yaşanırsa bildireceklerini de sözlerine ekledi.
 
     Kimbilir? Belki de Rapture City ile üçüncü randevumuzda bu desteğe oyunun çıkışı ile birlikte kavuşuruz. 

 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler