Bioshock: Infinite'e Yeni Yapımcı Günlüğü

08.03.2012 16:33 Ersin Kılıç


     Gökyüzünde fantastik bir maceraya atılacağımız Bioshock: Infinite için yeni bir video daha yayınlandı. Ken Levine dışında firmanın önemli isimlerinin yorumlarına yer verilen bu yapımcı günlüğünde yeni bir düşmanımız da gözüküyor. 
 
     Sabah saatlerinde ilk ekran görüntüleri gözüken bu düşmanımız görünümüyle de dikkat çekiyor. Çünkü karakterin bu görünümü eski Amerika başkanlarından George Washington'ı da andırıyor. Oyunun alternatif bir dünyada geçtiğini ve eski Amerikan yapısını yansıttığını düşünürsek ilginç bir mücadele bizi bekliyor diyebiliriz.
 
     Elindeki kurmalı silahı ve dinamikleriyle bu zorlu karakterin tıpkı eski Bioshock oyunlarındaki Big Dady gibi sık sık karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. 19 Ekim'de çıkacak olan oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 20 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler